Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

B – ZZP’er pedagogisch medewerker

Het flexbureau dat even ambitieus is als jij!

Meld je aan en bepaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Even wat voordelen op een rij...

Genoeg diensten

Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe jij je diensten invult. We helpen je mee aan de perfecte combinatie diensten.

Altijd overzichtelijk

We werken met een handige app waardoor jij als ZZP’er altijd het overzicht hebt.

Persoonlijk contact

Elke werkdag staan we vanaf 7:00 tot 17:00 voor je klaar! Je kunt ons altijd bellen (030 – 2080 204) of een berichtje sturen via WhatsApp (06 – 153 784 66). 

Administratie

Wij nemen de minder leuke ondernemingstaken van jou over! Wij dealen met de acquisitie, facturatie en administratie, zodat jij je kan focussen waar je goed in bent: jouw talenten inzetten in de kinderopvang.

Check, check, dubbel check

Wat heb je nodig?

We hebben even een checklist voor je opgesteld wat je nodig hebt als zzp’er om te werken in de kinderopvang. Niet alles afgevinkt? Neem dan contact op willen we je graag een handje helpen.

Op zoek naar vastigheid?

Ervaar nog steeds alle voordelen van Frenq alleen dan in een ander jasje: als uitzendkracht met een vast urencontract!

Aanmelden als ZZP'er

  veelgestelde vragen

  Door samen te werken met Frenq bespaar je tijd en geld door de taken, waar jij minder goed in bent, aan ons over te laten. Een slimme zet, zo kan jij je focussen op wat jij het beste kan: jouw talenten inzetten in de kinderopvang. Je hoeft niet helemaal zelfstandig te zijn bij Frenq.

  kom meer te weten over Frenq →

  Als ZZP’er koop je de dienstverlening van Frenq in. Wij bienden jou zoveel mogelijk duidelijkheid en gemak, waardoor je meer tijd en/of geld overhoudt. De servicevergoeding voor de dienstverlening van Frenq bedraagt € 2,50 p/u (exclusief BTW). Dit tarief bied jouw toegang tot de app (waarop je de diensten voor het uitkiezen hebt), de facturatie en maandelijkse betaling aan jouw omzet (ook wanneer de opdrachtgever nog niet betaald heeft).

  Wij maken gebruik van de app ‘werkbriefje’ waarop je eenvoudig jouw rooster kan invullen. Vragen over de app of het inplannen van diensten? Neem contact met ons op, we informeren je graag!

  We factureren dan de uren van de voorgaande maand. Wij sturen de opdrachtgevers namens jou een factuur en jij ontvangt van ons alvast jouw omzet. Jouw omzet maken we op de 2e werkdag van de maand aan jou over.