ZZP’er pedagogisch medewerker

Het flexbureau dat even ambitieus is als jij!

Meld je aan en bepaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Even wat voordelen op een rij...

Genoeg diensten

Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe jij je diensten invult. We helpen je mee aan de perfecte combinatie diensten.

Altijd overzichtelijk

We werken met een handige app waardoor jij als ZZP’er altijd het overzicht hebt.

Persoonlijk contact

Elke werkdag staan we vanaf 7:00 tot 17:00 voor je klaar! Je kunt ons altijd bellen (030 – 2080 204) of een berichtje sturen via WhatsApp (06 – 153 784 66). 

Administratie en facturatie

Wij nemen de minder leuke ondernemingstaken van jou over! Wij dealen met de acquisitie, facturatie en administratie, zodat jij je kan focussen waar je goed in bent: jouw talenten inzetten in de kinderopvang.

Meld je bij ons aan en ...

ontvang een voucher van €25,-

Ben je door ons aanmeldingsproces en heb ook daadwerkelijk aan het werk gegaan? Dan ontvang je van ons een fashioncheque ter waarde van 25 euro! Zo willen we laten zien dat we ontzettend blij zijn met jou!

Aanmelden als ZZP'er

Je wilt je aanmelden bij Frenq. Dat kan! Via de knop hieronder kom je bij een aanmeldingsportaal. Alles ingevuld? Dan ben je al op de helft.

Je krijgt voor ‘werkbriefje’ gegevens gestuurd waarmee je kan inloggen. Eenmaal ingelogd zie je jouw profiel verschijnen. Ook kun je zien welke gegevens/documenten Frenq nog van je mist. We vragen je namelijk om de volgende 6 documenten nog te uploaden:

  • Diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang
  • Bankpas
  • Legitimatie
  • KVK uittreksel
  • Polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Inschrijving Personenregister

Als je 100% compleet bent, nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons op locatie in Leusden of online. We bespreken hier de laatste belangrijke zaken en leren je graag nog net wat beter kennen.

Een goede match? Dan kan je starten bij Frenq als zzp’er in de kinderopvang!

veelgestelde vragen

Door samen te werken met Frenq bespaar je tijd en geld door de taken, waar jij minder goed in bent, aan ons over te laten. Een slimme zet, zo kan jij je focussen op wat jij het beste kan: jouw talenten inzetten in de kinderopvang. Je hoeft niet helemaal zelfstandig te zijn bij Frenq.

kom meer te weten over Frenq →

Als ZZP’er koop je de dienstverlening van Frenq in. Wij bienden jou zoveel mogelijk duidelijkheid en gemak, waardoor je meer tijd en/of geld overhoudt. De servicevergoeding voor de dienstverlening van Frenq bedraagt € 2,50 p/u (exclusief BTW). Dit tarief bied jouw toegang tot de app (waarop je de diensten voor het uitkiezen hebt), de facturatie en maandelijkse betaling aan jouw omzet (ook wanneer de opdrachtgever nog niet betaald heeft).

Wij maken gebruik van de app ‘werkbriefje’ waarop je eenvoudig jouw rooster kan invullen. Vragen over de app of het inplannen van diensten? Neem contact met ons op, we informeren je graag!

We factureren dan de uren van de voorgaande maand. Wij sturen de opdrachtgevers namens jou een factuur en jij ontvangt van ons alvast jouw omzet. Jouw omzet maken we op de 2e werkdag van de maand aan jou over.