Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Frenq Personeelsdiensten - pedagogisch medewerkers in de kinderopvang - werken in de kinderopvang - Arnhemseweg 84, 3832GN, 030 2080 204 - opdrachtgevers - personeelsdiensten - personeelswerving

Voor kinderdagverblijven, Zorgorganisaties en Onderwijsinstellingen

De vraag naar personeel in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs blijft stijgen. Ook in deze drukke tijden heeft Frenq Personeelsdiensten een grote pool van professionals die staan te popelen om aan de slag te gaan.

in de Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Vakkundig en betrokken

Frenq personeelsdiensten snapt als geen ander dat u als organisatie alleen professionele, betrokken en zorgzame medewerkers wilt inlenen.

Dan bent u bij ons op het goede adres: Wij zijn betrokken en persoonlijk, door deze aanpak leren wij uw organisatie en de wensen die u heeft goed kennen. We plannen slim en vooruit, waardoor u niet voor verassingen komt te staan. We zoeken intensief met u mee als het gaat om ad hoc diensten, openstaande vacatures of langdurige opdrachten. Niets voor niets werken onze opdrachtgevers al jaren met ons samen.

Zorgvuldige selectie

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat onze medewerkers relevante werkervaring hebben én dat zij over de juiste diploma’s en bevoegdheden beschikken. Wij willen u betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers aanbieden die met passie en plezier. Probleem opgelost!

We gaan niet over één nacht ijs. De nieuwe medewerker hebben we door meerdere gesprekken goed leren kennen. Het dossier is gecontroleerd, denk aan: diploma’s, VOG en registratie in het personenregister, alles is in orde. Zo maken wij matches, 100% gekwalificeerd en betrouwbaar en hebben we allemaal tevreden opdrachtgevers waarmee we samenwerken.

Wat kunt u verwachten...

Betrokkenheid & persoonlijkheid

Ervaren en gediplomeerde medewerkers

Oplossingsgericht & Flexibiliteit

Goede kwaliteit/tarief verhouding

Let's meet!

Plan gelijk uw afspraak of bel
om de mogelijkheden te bespreken.

Deze organisaties werken al samen met Frenq Personeelsdiensten