Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Scholing – EHBO

Kinderopvang: EHBO certificaat vereist in 2025! - Frenq personeelsdiensten - Arnhemseweg 84, 3832 GN Leusden - werving@frenq.nl - 030 2080 204

Wil jij je EHBO certificaat halen?

Veel opdrachtgevers zetten alleen uitzendkrachten en zzp’ers in met een EHBO- diploma omdat er altijd een pedagogisch medewerker met een EHBO-diploma op de groep moet staan. Voorbereiden is dus slim. Controleer eerst of je in aanmerking komt voor een vergoedding bij je zorgverzekeraar.

Is een vergoeding niet mogelijk? Frenq biedt uitzendkrachten en zzp’ers een EHBO-cursus aan met aantrekkelijke kortingen, dankzij onze partner Livis.

Werk jij voor Frenq? Vraag de kortingscode aan via werving@frenq.nl.

Frenq bereidt professionals voor op de nieuwe IKK- wetgeving. Lees meer over dit onderwerp in onze blogpost over EHBO.

Veelgestelde vragen...

Controleer eerst of je zorgverzekering de cursus vergoedt. Zeker wanneer je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat sommige zorgverzekeraars de cursus tot wel 100% vergoeden. Via deze site is het mogelijk om de vergoedingscheck te doen.

Ouders moeten hun kinderen met een gerust hart naar de kinderopvang kunnen brengen. Daarom moet de kinderopvang voldoen aan veiligheidsnormen van de wet IKK. Dit betekent dat er tijdens de opvang (voor de groep) minimaal één volwassene aanwezig moet zijn met een kinder-EHBO-certificaat.

We raden zzp’ers en uitzendkrachten sterk aan om een EHBO-diploma te halen. Dit vergroot niet alleen de kansen op het krijgen van diensten, maar draagt ook bij aan een veiligere werkomgeving voor kinderen en het vertrouwen van ouders in de kinderopvang.

Contactformulier

Voor meer informatie over het behalen van je EHBO-cursus kun je bij  Marjoleine van de werving terecht