Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Werken bij

Werken bij Frenq!

Het persoonlijke bemiddelingsbureau in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs!

Werken bij Frenq zoals jij het wil. Je gaat bij verschillende opdrachtgevers aan de slag op verschillende groepen. Van de babygroep tot horizontale groep, je kunt alles tegenkomen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om werken op het KDV te combineren met werken op de BSO. Kies je ervoor om langer voor één organisatie te werken? Ook dat kan bij Frenq. Wat vooral van je wordt verwacht is een respectvolle, deskundige en enthousiaste houding richting ouders, kind en collega.

Aan de slag als pedagogisch medewerker

Als zzp’er of als flexwerker; bij Frenq is altijd plek voor jou!

Loondienst

Bij Frenq werken de meeste collega’s in loondienst.  Het voordeel is natuurlijk dat je zekerheid hebt over werk en inkomen. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent onze collega’s op kantoor (en wij jou), weet wat je van ons kunt verwachten en bent een vast onderdeel van ons enthousiaste team. Een échte Frenqer dus. Dat maakt het samenwerken het allerleukst!

Zzp'er

Als ZZP’er ben je van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Het is ons doel om jou als ZZP’er maximaal te ondersteunen.

Lees wat we nog meer voor jou kunnen betekenen. 

” Het leukste aan werken bij Frenq is dat je zelf kan aangeven wanneer je wil werken. Je kunt ook aangeven op welke vestiging je wil werken. Die flexibiliteit vind ik het fijn!’

- Daphne

Pedagogisch medewerker

Jouw voordelen

Werken bij Frenq als pedagogisch medewerker creëer jij het leukste werk!

Voor het kiezen

Is een babygroep echt iets voor jou of werk je liever met oudere kinderen op een BSO? Of vind je elk kinderdagverblijf leuk om te leren kennen? Je kunt elke dag op een andere locatie werken of een langere periode op dezelfde groep.

In de buurt

Bij Frenq kun je dichtbij huis werken of juist verder weg als je onderweg een muziekje wil luisteren. Locaties genoeg die passen bij jouw voorekur!

Frenq voor jou

We doen graag wat goed is voor jou en staan altijd voor je klaar. We helpen daar waar nodig. Vakantie opnemen is bijvoorbeeld geen probleem. En je verdient een prima salaris!

Werken bij de Kinderopvang

De kinderopvang is de specialiteit van Frenq! Door onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren, detacheren en uitzenden van personeel, zijn wij een betrouwbare en kundige organisatie om voor en mee te werken!

Maak het verschil

Werken in de kinderopvang is heel speciaal. Als pedagogisch medewerker maak jij het verschil. Je weet precies wat je moet doen als dat verlegen jongetje binnenkomt,

Dynamische wereld

De kinderopvang is een dynamische wereld. Kinderen zijn uniek, teams zijn verschillend en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Het zorgt ervoor dat werken in de kinderopvang leerzaam, afwisselend en uitdagend blijft.

Jouw inbreng

Met jouw unieke inbreng ben je onderscheidend. Elke dag. Daarmee zorg jij voor een gezellige en leerzame dag voor ieder kind.

Onze mogelijkheden

Zoek je afwisseling en wil je veel leren? Dan wil je misschien vaak wisselen van locatie en groep. Leer je de kinderen en team graag goed kennen, dan is een vaste groep misschien iets voor jou. Ontdek je mogelijkheden bij Frenq!

Toettoett!!

Als je bij ons komt werken heb je de mogelijkheid om in een auto van de zaak te rijden. Daarmee rijd je snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! Met een brede glimlach kom jij op tijd en ontspannen aan bij onze opdrachtgevers die op je zitten te wachten. 

Interesse in een passende vacature met leaseauto? Kijk dan snel naar onze actuele vacatures!

“Het voordeel van een auto is gewoon dat je overal en nergens terecht komt van een kinderdagverblijf in een stad tot een mooie boerderij.

- Suus

Pedagogisch medewerker

Ben jij enthousiast en wil jij meteen solliciteren? Klik hier meer informatie