Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Frenq personeelsdiensten - bemiddeling en detacheren in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs - Monique van Dooren - Algemeen directeur bij Frenq Personeelsdiensten - 030 - 2080 204 - werving@frenq.nl - Arnhemseweg 84, 3832 GN, Leusden
Monique van Dooren - Algemeen Directeur

"Wij zijn het persoonlijke bemiddelingsbureau dat professionals en organisaties samenbrengt."

Elke dag helpen wij kinderopvang, zorgorganisaties en scholen bij de invulling van diensten en vacatures, daarbij zorgen wij voor een fijne werkplek voor onze medewerkers. Ons doel: meehelpen om het personeelstekort op te vangen en daarmee zorgen dat alle teams compleet zijn, zowel in de kinderopvang, zorg en het onderwijs. Zodat iedereen de zorg en aandacht krijgt die het verdient tegen betaalbare prijzen. Dat is waar we ons elke dag met veel enthousiasme voor inzetten.

Geschiedenis

Frenq is in 2016 opgericht door Eddy Veldman en Willem van den Tol. Het idee is ontstaan in huize Veldman. De vrouw van Eddy is dan al jaren werkzaam als pedagogisch medewerker. Eddy werkt al enige tijd in de personele dienstverlening. Hij weet hoe je organisaties kan ondersteunen met goed gekwalificeerde medewerkers. Het idee om een bureau te starten in de kinderopvang krijgt steeds meer vorm als Willem met zijn ervaring in de uitzendbranche en in de HR betrokken wordt.

Na 5 jaar en een flinke groei was het tijd voor een nieuwe frisse look met een nieuwe naam, “Frenq personeelsdiensten” was geboren.

Frenq helpt sinds 2016 kinderopvangorganisaties met de inzet van flexibele, professionele pedagogische medewerkers. Met succes, inmiddels zijn vele grote en kleine kinderopvangorganisaties opdrachtgever van Frenq en hebben we een fantastische groep pedagogisch medewerkers in dienst die iedere dag voor onze opdrachtgevers klaarstaan.

Niet alleen in de kinderopvang maar ook in de zorg en het onderwijs kregen we steeds meer de vraag of we daar iets in kunnen betekenen, tijd om uit te gaan breiden.

Tijd om uit te breiden

In oktober 2022 kwamen Eddy en Willem in contact met Monique, zij is de nieuwe algemeen directeur bij Frenq. Door haar ervaring binnen de uitzend en bemiddelingsbranche richten we ons niet alleen op de kinderopvang maar ook de zorg en onderwijs is onderdeel geworden van ons mooie bedrijf.

Met een gemotiveerd, betrokken en professioneel team zetten wij ons iedere dag met veel passie in voor deze mooie dienstverlening. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op een fijne werkplek terechtkomt en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn omdat we de teams weer compleet maken en een zorg uit handen nemen.

Wij doen alles met een persoonlijk touche en iedereen voelt zich betrokken. Het voelt als een warm bad, alsof we 1 grote familie zijn, dit is ook waar we voor staan, persoonlijke samenwerkingen.   

Is jouw organisatie op zoek naar medewerkers of ben jij de professional die graag met ons wilt samenwerken? Neem dan contact met ons op! 💙

Wat kan Frenq Personeelsdiensten betekenen?

Flexkracht / zzp

Werken wanneer het jou uitkomt in de kinderopvang, zorg of het onderwijs? Bij ons kan het allemaal, zowel in loondienst als zelfstandige of beide.

Inmiddels zijn vele grote en kleine kinderopvang, zorgorganisaties en scholen opdrachtgever bij Frenq, daardoor kunnen we je veel verschillende diensten aanbieden. We zijn een persoonlijk bemiddelingsbureau en maken graag eens kennis met je om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Zo weten wij wat jij belangrijk vind en leren we je goed kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we graag hoe de werkwijze van Frenq is. Met al deze informatie zorgen wij ervoor dat jij op de fijnste werkplekken terecht komt, regelen we alles voor je van administratie tot plaatsing. Zelf bepaal je hoe vaak, waar en wanneer je werkt! We kijken ernaar uit om je binnen ons team te verwelkomen.

Opdrachtgevers

Samen zorgen voor kinderopvang, zorg en het onderwijs.

Wij snappen het als geen ander! Tekort aan personeel en voor uitdagingen komen te staan. Bij Frenq gaan we graag samenwerkingen aan en zijn we geen platform. Met persoonlijke contacten en een professioneel team plannen we slim vooruit en kijken we ernaar hoe we de personele bezetting kunnen oplossen en werk uit handen kunnen nemen. Wij hebben een grote poule gekwalificeerde professionals die zowel op lange als korte opdrachten willen werken. Dit allemaal tegen betaalbare tarieven, zo komen jullie niet meer voor verassingen te staan en losse we de personele uitdagingen op. 

Zo brengen we samen de kinderopvang, zorg en het onderwijs naar een hoger niveau. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen, we komen graag langs om dit te bespreken.

Waar Frenq voor staat

Betrouwbaar

Oplossingsgericht

Vriendelijk

Wij-concept

#TeamFrenq

Ontmoet hier ons gedreven en enthousiaste team!
Samen zorgen we ervoor dat Frenq persoonlijk, betrokken en deskundig is.

Directie

Frenq personeelsdiensten - bemiddeling en detacheren in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs - Monique van Dooren - Algemeen directeur bij Frenq Personeelsdiensten - 030 - 2080 204 - werving@frenq.nl - Arnhemseweg 84, 3832 GN, Leusden

Monique

Directie

Planning

Julia

Planning

Diana

Planning

Lucia

Planning

Werving

Frenq personeelsdiensten - bemiddeling en detacheren in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs - Marjoleine - HR -medewerker / recruiter bij Frenq Personeelsdiensten - 030 - 2080 204 - werving@frenq.nl - Arnhemseweg 84, 3832 GN, Leusden

Marjoleine

HR / Werving

Frenq personeelsdiensten - bemiddeling en detacheren in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs - Dyanthe intercedent / personeelsplanner bij Frenq Personeelsdiensten - 030 - 2080 204 - werving@frenq.nl - Arnhemseweg 84, 3832 GN, Leusden

Dyanthe

Werving

Marketing

Bente

Design / Marketing

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe stagiair?