Werken bij

Werken bij Frenq

Minder werkbelasting, méér plezier en een plaats waar jouw passie weer tot leven komt? Dat kan bij Frenq!

Door onze dienstverlening aan te passen op thuiszorg, ouderenzorg en jeugdzorg zijn wij een meerwaarde voor zorginstellingen door heel Nederland.

Frenq Formule

Frenq werkt mijn zijn eigen unieke 5-stappen formule die jou helemaal op weg helpt. Voel je ‘m niet? Ontdek dat wat wél bij je past. Wordt je helemaal enthousiast? Solliciteer dan zeker!

Welkom bij de Frenq Familie

De kracht van verbinding is groot en we vinden dan ook dat jouw werkgever jouw tweede thuis dient te zijn. Frenq zorgt, niet alleen voor secure selectie van medewerkers richting de klant, maar ook voor een plaats waar onze medewerkers zichzelf kunnen zijn. Authentiek jezelf met jouw unieke kernwaarden die aansluiten op de Frenq Familie is wat ons krachtig en verbonden maakt. Hierdoor wordt er met plezier en passie gewerkt.

Persoonlijk contact behoort tot één van de standaarden van Frenq. Onze planning spreek je het meeste, maar ook de rest van het team staat voor je klaar. Vragen over werken bij Frenq, openstaande diensten of dingen waar je tegenaan loopt. Deel ze, we luisteren en helpen waar kan en nodig.

Wanneer pas je in de Frenq Familie? Als jij helemaal enthousiast wordt van wat je hier leest, als je jij NU al thuis voelt en jezelf herkent in zorgzaam en daadkrachtig met de juiste kwalificeringen. Voel je welkom!