Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het opnieuw met een andere zoekterm, kom je er nog steeds niet uit? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Zoek

Category: Individual

Jian

Flexleidster is een fijne organisatie om bij te werken als pedagogisch medewerker. Ik combineer dit werk met mijn studie en dat bevalt mij goed!

Read More »

Corrina

Flexleidster is een hele fijne organisatie die goed is voor zijn personeel en er heerst een hele leuke sfeer waardoor ik met plezier werk voor ze!

Read More »

Leni

Flexleidster is voor mij een erg fijne organisatie. Ik kan zelf bepalen op welke locatie ik wil werken en ik kan mijn voorkeur hierin uitspreken.

Read More »

Lucienne

Wij zijn er altijd met helpende handen en een open hart; steeds op een nieuwe plek, maken we het graag samen aangenaam en veilig voor alle kinderen.

Read More »

Danielle

Flexleidster heeft mij de kans gegeven om binnen een enthousiast team van jonge mensen mijn kennis toe te passen en nieuwe dingen te leren

Read More »

Willem

Vanuit mijn HR en Werving & Selectie achtergrond vind ik het leuk om mee te werken aan de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever

Read More »

Dilara

Bij het bedrijf Flexleidster denk ik aan de volgende woorden: persoonlijk, kleinschalig, ontwikkeling, groei, jong en enthousiast team!

Read More »