Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het opnieuw met een andere zoekterm, kom je er nog steeds niet uit? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Category: Individual

Jian

Flexleidster is een fijne organisatie om bij te werken als pedagogisch medewerker. Ik combineer dit werk met mijn studie en dat bevalt mij goed!

Read More »

Corrina

Flexleidster is een hele fijne organisatie die goed is voor zijn personeel en er heerst een hele leuke sfeer waardoor ik met plezier werk voor ze!

Read More »

Leni

Flexleidster is voor mij een erg fijne organisatie. Ik kan zelf bepalen op welke locatie ik wil werken en ik kan mijn voorkeur hierin uitspreken.

Read More »

Lucienne

Wij zijn er altijd met helpende handen en een open hart; steeds op een nieuwe plek, maken we het graag samen aangenaam en veilig voor alle kinderen.

Read More »

Danielle

Flexleidster heeft mij de kans gegeven om binnen een enthousiast team van jonge mensen mijn kennis toe te passen en nieuwe dingen te leren

Read More »

Willem

Vanuit mijn HR en Werving & Selectie achtergrond vind ik het leuk om mee te werken aan de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever

Read More »

Dilara

Bij het bedrijf Flexleidster denk ik aan de volgende woorden: persoonlijk, kleinschalig, ontwikkeling, groei, jong en enthousiast team!

Read More »