B – Werken bij Frenq

Ben je al overtuigd?

Hét flexbureau voor pedagogisch medewerkers.

Je kan bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Van de babygroepen tot horizontale groepen, je kunt alles tegenkomen. Je kan het werken op het KDV combineren met werken op de BSO. Wil je liever bij één organisatie blijven voor een langere periode? Ook dat is een optie bij Frenq.

Aan de slag als pedagogisch medewerker

In loondienst of als zzp’er; bij Frenq is altijd plek voor jou!

In loondienst

Werk bij Frenq in loondienst. Het voordeel als je in loondienst werkt is dat je verzekerd bent van een vast salaris, je bent deel van een team en je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent de medewerkers van Frenq en wij kennen jou. Je bent vast onderdeel van ons enthousiast team, dat maakt het samenwerken het allerleukst.

Zzp'er

Zoek je naar een betrouwbare en betrokken opdrachtgever? Dan ben je als zpp’er van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Wij willen jou maximaal ondersteunen door je te helpen met moeilijke zaken.

Meer weten over onze persoonlijke bemiddeling en de samenwerking als zzp’er met Frenq?

voordelen van Frenq

Voor het kiezen

Is een babygroep echt iets voor jou of werk je liever met oudere kinderen op een BSO? Elke dag een andere locatie of hou je van een langere periode op dezelfde groep? Selecteer jouw diensten op de handige app of laat ons je inplannen!

In de buurt

In de handige app vind je allerlei diensten dichtbij jou thuis. Vervoer nodig? Bij Frenq heb je de mogelijkheid, als het bij je vaste contract past, een auto te leasen.

Persoonlijk contact

Bij Frenq houden we van een persoonlijke aanpak. Bel ons op met al je vragen of zet in de mail jouw beschikbaarheid. We staan altijd voor je klaar en helpen daar waar nodig is. We blijven transparant zodat jij weet waar je aan toe bent.

Vroom vroom!

Als je bij ons komt werken heb je de mogelijkheid om in een auto van de zaak te rijden. Daarmee rijd je snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! Met een brede glimlach kom jij op tijd en ontspannen aan bij onze opdrachtgevers die op je zitten te wachten. 

Interesse in een passende vacature met leaseauto?
Kijk dan snel naar onze actuele vacatures!

Meld je aan bij Frenq

We leren je graag kennen, vertel ons je achtergrond/ervaring en je werkwensen!
Na jouw aanmelding krijg je via de mail verdere instructies.