Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Over Frenq oud

Over Frenq

Frenq is het meest betrokken en persoonlijke bureau in de kinderopvang. Elke dag helpen wij organisaties in de kinderopvang bij de invulling van diensten en vacatures en zorgen wij voor een fijne baan voor onze pedagogisch medewerkers. Met langdurige relaties tot gevolg! Dat is waar we elke dag met veel plezier aan werken.

Frenq flyer

Onstaansgeschiedenis

Frenq is in 2016 opgericht door Eddy Veldman en Willem van den Tol. Het idee is ontstaan in huize Veldman. De vrouw van Eddy is dan al jaren werkzaam als pedagogisch medewerker. Eddy werkt al enige tijd in de personele dienstverlening. Hij weet hoe je organisaties kan ondersteunen met goed gekwalificeerde medewerkers. Het idee om een bureau te starten in de kinderopvang, krijgt steeds meer vorm als Willem met zijn ervaring in de uitzendbranche en in de HR betrokken wordt.

En in 2016 is een nieuw bureau speciaal voor de kinderopvang geboren.

 

Frenq helpt sindsdien kinderopvangorganisaties met de inzet van flexibele, professionele pedagogisch medewerkers. En met succes! Inmiddels zijn vele grote en kleine kinderopvangorganisaties klant van Frenq en hebben we een fantastische groep pedagogisch medewerkers in dienst die iedere dag voor onze klanten klaarstaan. Afgelopen jaar zijn Eddy en Willem samen met (oud) collega Tom een Sport BSO, beweegmasters, gestart. De kinderopvang is ‘hun wereld’ geworden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Juist het persoonlijke contact vinden we belangrijk. De deur staat altijd open. We staan voor je klaar, zoeken samen naar oplossingen en we vinden een ‘warme’ sfeer heel belangrijk. We denken met je mee en helpen je daar waar nodig. Voor jou doen wij ons uiterste best

Wij helpen dagelijks kinderopvangorganisaties met de inzet van pedagogisch medewerkers. Grote en kleine kinderopvangorganisaties, BSO’s en kinderdagverblijven. Daardoor kunnen wij jou tal van mogelijkheden bieden. We leren je dan ook graag goed kennen, zodat we weten wat jij belangrijk vindt in je werk. Wie ben je als persoon en wat past goed bij jou? Dat is de vraag die wij ons elke dag weer stellen.

CTA Over frenq

Frenq staat voor je klaar!

Wil je meer weten over Frenq? Of heb je een leuke vacature gezien? Het team van Frenq staat voor je klaar.