Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

B – Opdrachtgevers

Voor kinderopvang- en zorgorganisaties

De vraag naar personeel in de kinderopvang en zorg blijft stijgen. Ook in deze drukte tijden heeft Frenq een grote poule professionals die staan te popelen om aan de slag te gaan.

Bent u op zoek naar...

Of, bent u op zoek naar...

in de Kinderopvang

Vakkundig en betrokken

Frenq snapt als geen ander dat u als kinderopvangorganisatie alleen professionele, betrokken en zorgzame pedagogische medewerkers op de groep wil.

Frenq is betrokken en persoonlijk, door deze aanpak leren wij uw organisatie en de wensen die u heeft goed kennen. We plannen slim en vooruit, waardoor vaste medewerkers op de groep mogelijk zijn. We zoeken intensief met uw mee als het gaat om openstaande vacatures of langdurige opdrachten. Niets voor niets werken kinderopvangorganisaties al jaren met ons samen.

Zorgvuldige selectie

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat onze pedagogisch medewerkers relevante werkervaring hebben én dat zij over de juiste diploma’s beschikken. Wij willen u betrouwbare medewerkers aanbieden die met passie en plezier meedraaien op de groep.

Bij onze selectie zetten we onze betrokken en persoonlijke aanpak in. Een nieuwe medewerker hebben we door meerdere gesprekken goed leren kennen. Het dossier, referenties en de registratie in het personenregister zijn gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat de matches die we maken passend en deugdelijk zijn. We geloven dat pedagogische medewerkers het best tot hun recht komen wanneer zij zichzelf kunnen zijn. Dit bereiken wij door enige lasten van hun schouders te halen, zodat voor de medewerkers de focus op de kinderen ligt.

in de Zorg

Vakkundig en betrokken

Frenq snapt als geen ander dat u als zorgorganisatie alleen professionele, betrokken en zorgzame pedagogische medewerkers bij u in dienst wilt.

Frenq is betrokken en persoonlijk, door deze aanpak leren wij uw organisatie en de wensen die u heeft goed kennen. We hebben een pool met de beste kandidaten voor u klaar staan die kwalitatieve zorgen willen leveren. Bij Frenq streven we naar een samenwerking die voor iedereen winst oplevert.

Zorgvuldige selectie

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat onze medewerkers relevante werkervaring hebben én dat zij over de juiste diploma’s beschikken. Wij willen u betrouwbare medewerkers aanbieden die met passie en plezier aan de slag gaan.

Bij onze selectie zetten we onze betrokken en persoonlijke aanpak in. Een nieuwe medewerker hebben we door meerdere gesprekken goed leren kennen. Het dossier, referenties en de registraties zijn gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat de matches die we maken passend en deugdelijk zijn. Wij geloven dat al onze zorgmedewerkers een groot zorghart hebben. Door zakelijke lasten van hun schouders te halen, kunnen zij met hun volle aandacht uw patiënten verplegen.

Wat kunt u verwachten...

Betrokkenheid & persoonlijkheid

Ervaren en gediplomeerde medewerkers

Oplossingsgericht & Flexibiliteit

Goede kwaliteit/tarief verhouding

Let's meet!

Plan gelijk uw afspraak of bel
om de mogelijkheden te bespreken.

Deze organisaties werken al samen met Frenq