Opdrachtgevers

Op zoek naar pedagogisch medewerkers?

Dan bent u bij Frenq op het goede adres! Ons doel: flexibele oplossingen vinden voor personele uitdagingen door het leveren van goed gekwalificeerde pedagogisch medewerkers.

Wat kunt u verwachten...

Betrokkenheid & persoonlijkheid

Ervaren en gediplomeerde medewerkers

Oplossingsgericht & Flexibiliteit

goede kwaliteit/tarief verhouding

Vakkundig en betrokken

Frenq snapt als geen ander dat u als kinderopvangorganisatie alleen professionele, betrokken en zorgzame pedagogische medewerkers op de vloer wilt.

Om dit te bereiken is persoonlijk contact van belang. Op die manier leren wij uw organisatie en de wensen die u heeft goed kennen. U heeft altijd vaste contactpersonen voor uw klaar staan. We plannen slim en vooruit, waardoor vaste medewerkers op de groep mogelijk zijn. Niets voor niets werken kinderopvangorganisaties al jaren met ons samen.

Zorgvuldige selectie

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat onze pedagogisch medewerkers ervaring hebben met het werken in de kinderopvang én dat zij over de juiste diploma’s beschikken. Wij willen u betrouwbare medewerkers die met passie en plezier meedraaien op de groep.

Een nieuwe medewerker hebben we door meerdere gesprekken goed leren kennen. Het dossier, referenties en de registratie in het personenregister zijn gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat de matches die we maken passend en deugdelijk zijn.

Vertrouwen in elkaar

Door onze betrokken en persoonlijke aanpak vertrouwen we op onze medewerkers en hun kwaliteiten en inzichten. We geloven dat pedagogische medewerkers het best tot hun recht komen wanneer zij zichzelf kunnen zijn. Dit bereiken wij door enige lasten van hun schouders te halen, zodat voor de medewerkers de focus op de kinderen ligt.

Let's meet!

Plan gelijk uw afspraak of bel
om de mogelijkheden te bespreken.

Deze organisatie werken al samen met Frenq