ZZP

Zzp'er bij Frenq

Een fijne opdrachtgever met persoonlijke begeleiding

Ben jij zzp’er in één van de branches die wij aanbieden? Bij Frenq Personeelsdiensten is er niet alleen ruimte om je aan te sluiten, maar krijg je ook persoonlijke begeleiding bij het regelen van alle belangrijke zaken. Onze recruiters zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt. 

Zoek jij nog naar een fijne opdrachtgever? Dan zit je bij Frenq aan het juiste adres. 

Goede kansen
op diensten
Overzicht en goed geïnformeerd
Uitbetaling elke 4e werkdag van de maand
Persoonlijk en
snel contact
Administratie en facturatie gedaan​

Wij nemen jouw ondernemingstaken over

Je bent zzp’er en hebt expertise in de kinderopvang, zorg en/of onderwijs. Natuurlijk weten wij als geen ander hoeveel erbij komt kijken als je allerlei ondernemingstaken zelf zou moeten doen. Daarom nemen wij de minder leuke taken van jou over! Wij zorgen dan ook voor de acquisitie, facturatie, administratie en de zekerheid dat jij elke maand rond de 4e werkdag jouw geld op de bank gestort krijgt.

Goede kansen op diensten

Hoe jij diensten krijgt? Daarvoor heb je contact met onze planner Chantal. Zij maakt je wegwijs en zit altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken waar nodig. Komen er leuke diensten binnen die bij je passen? Dan stuurt zij je een Whatsappje, aan jou de taak om deze dienst aan te nemen wanneer dit uitkomt in jouw planning. Je ontvangt altijd een bevestiging in de mail, hier staan nogmaals alle gegevens in van de zojuist geplande dienst.

Met enthousiasme, overzicht en voorbereid ga jij dagelijks naar onze klanten! Datgene doen waar jouw expertise ligt.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer informatie over de kinderopvang?

Meer informatie over
Beweegmasters?