Over ons

Maak kennis met het team van Frenq!

Ontmoet hier ons jonge, gedreven en enthousiaste team dat allemaal resultaatgericht werkt. Samen zorgen we ervoor dat Frenq een fijne werkgever is, persoonlijk en deskundig. Hierdoor creëren we het beste en hoogst haalbare resultaat voor de organisatie en zorgen we voor werkgeluk bij onze medewerkers.

We gaan onze fantastische medewerkers die dagelijks in de kinderopvang, thuiszorg, verpleegzorg en jeugdzorg werken ook even in het zonnetje zetten. Zonder jullie zijn wij Frenq niet, dank voor jullie inzet!

Eddy

Directeur

Ik ben Eddy, oprichter en directeur van Frenq. Ik zorg ervoor dat iedereen in het bedrijf kan doen waar hij of zij goed in is.

Willem

Directeur

Ik ben Willem, oprichter en directeur van Frenq. Ik ben eindverantwoordelijk voor klantcontacten en procesverbeteringen.

Tom

Planning/ Directie Beweegmasters

Ik ben Tom! Ik houd mij voornamelijk bezig met ons zusterbedrijf: Beweegmasters. Neem gerust een kijkje op de website!

Vormgever in opleiding

Danique

Grafisch Vormgever

Hoi, ik ben Danique! Eén dag per week werk ik bij Frenq. Ik houd mij bezig met de vormgeving voor alle sociale kanalen en de website.

Mariëlle

Jurist

Ik ben Marielle, jurist bij Frenq. Ik bied mijn diensten aan als jurist bij elke kinderopvangorganisatie die mij nodig heeft!