Over ons

Maak kennis met het team van Frenq!

Ontmoet hier ons jonge, gedreven en enthousiaste team dat allemaal resultaatgericht werkt. Samen zorgen we ervoor dat Frenq een fijne werkgever is, persoonlijk en deskundig. Hierdoor creëren we het beste en hoogst haalbare resultaat voor de organisatie en zorgen we voor werkgeluk bij onze medewerkers.

We gaan onze fantastische medewerkers die dagelijks in de kinderopvang, thuiszorg, verpleegzorg en jeugdzorg werken ook even in het zonnetje zetten. Zonder jullie zijn wij Frenq niet, dank voor jullie inzet!

Eddy

Directeur

Ik ben Eddy, oprichter en directeur van Frenq. Ik zorg ervoor dat iedereen in het bedrijf kan doen waar hij of zij goed in is.

Willem

Directeur

Ik ben Willem, oprichter en directeur van Frenq. Ik ben eindverantwoordelijk voor klantcontacten en procesverbeteringen.

Joyce

Algemeen manager

Ik ben Joyce, algemeen manager bij Frenq. Ik houd mij bezig met klantcontacten en ik stuur het team aan.

Chantal

Planner / All-round Medeweker

Ik ben Chantal. Bij mij kun je terecht met vragen over jouw (toekomstige) diensten.

Jacoline

Intercedent

Hoi, mijn naam is Jacoline, gepassioneerd recruiter/intercedent. Ik ben verantwoordelijk voor de HR binnen Frenq Personeelsdiensten!

Tom

Planning/ Directie Beweegmasters

Ik ben Tom! Ik houd mij voornamelijk bezig met ons zusterbedrijf: Beweegmasters. Neem gerust een kijkje op de website!

Seyda

HR Medewerker in opleiding

Hoi, ik ben Seyda. Mijn passie ligt bij de planning dit is tevens één van mijn taken. Voor mijn opleiding ondersteun ik ook de werving!

Vormgever in opleiding

Danique

Grafisch Vormgever

Hoi, ik ben Danique! Eén dag per week werk ik bij Frenq. Ik houd mij bezig met de vormgeving voor alle sociale kanalen en de website.

Marieke

Administratief medewerker

Ik ben Marieke en ik werk als administratief medewerker bij Frenq. Bij mij kun je terecht voor al je administratieve vragen!

Mariëlle

Jurist

Ik ben Marielle, jurist bij Frenq. Ik bied mijn diensten aan als jurist bij elke kinderopvangorganisatie die mij nodig heeft!