Thuiszorg

Frenq Thuiszorg

Het werken in de ouderenzorg / thuiszorg is ontzettend waardevol. De mensen hebben hulp nodig en kunnen bepaalde dingen zelf niet meer. Onze medewerkers zetten zich met liefde en daadkracht in voor deze mensen. Wij geloven dat door jezelf te verplaatsen in de schoenen van een ander, dit je de inzichten geeft die je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen.

Juist wanneer mensen thuis wonen is het belangrijk dat er voldoende zorg geleverd wordt. Onze verpleegkundigen en verzorgenden helpen de cliënten het best mogelijke uit hun dagelijks leven te halen. We brengen de zorgvraag goed in kaart en zorgen ervoor dat wij de juiste overdracht krijgen van de vaste medewerkers. Hierdoor kunnen we goed inspelen op meneer of mevrouw en hen van de juiste zorg voorzien.

Frenq is uw vertrouwde oplossing wanneer uw eigen personeel ziek is en/of vakantie heeft. Wij staan paraat met een kundig team en oplossingsgerichte planners. Wanneer schuiven nodig is om diensten op te kunnen lossen is dit hetgeen wij doen. Het voordeel is dat wij een kleine organisatie zijn met een kundig team van professionals, zodat wij ons volledig kunnen afstemmen op de zorgvraag van uw cliënten. We werken nauw samen met de vaste verzorgers, hierdoor hoeven de cliënten niet tweemaal hun verhaal te doen. Ze voelen zich gezien en gehoord en zijn regelmatig verrast over de goede gang van zaken.

Als verzorgende thuiszorg routes lopen is uitdagend en afwisselend. Je hebt te maken met oudere mensen, zij hebben persoonlijke begeleiding en ondersteuning nodig. Naast het opstaan, wassen en aankleden en het begeleiden van de maaltijden, voer je bij sommige cliënten als verzorgende IG ook verpleegtechnische handelingen uit wanneer je bevoegd bent, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Daarnaast geef je voorlichting en advies.

Jouw uiteindelijke doel: de kwaliteit van leven van jouw cliënten bevorderen door een positieve mindset en het aanmoedigen van de zelfredzaamheid. Je krijg veel waardering voor jouw werk en tegelijkertijd krijg je bij Frenq de mogelijkheid om zelf jouw uren te bepalen. Ideaal om te combineren met een gezin of studie.