thuiszorg

Frenq voor de Thuiszorg

Hart voor ouderen

In de thuiszorg bij team Frenq werken jong en oud dagelijks voor onze opdrachtgevers in Utrecht en omgeving. Al onze medewerkers hebben een hart voor ouderen. Het lijkt in eerste instantie vaak dat het om de fysieke zorg gaat, datgene wat zij niet meer kunnen doen. Zij zijn het allermeest geholpen met de persoonlijke aandacht, dat zij hun verhaal kunnen delen. Stiekem willen ze maar al te graag dat jij een kopje koffie blijft drinken. Het draait om gezien en gehoord worden, gezelschap en het gesprek van mens tot mens.

Natuurlijk is dit géén nieuws voor jou, want jij hebt dit al zo vaak meegemaakt in je werk. Bekijk de mogelijkheden binnen Frenq!

Er is genoeg te beleven!

Het verschil door bij Frenq te gaan werken vergeleken met een zorgorganisatie, is dat jij continu andere mensen en dus andere verhalen hoort. Dit houdt jouw werk niet alleen leuk, jij blijft zelf geprikkeld om echt te luisteren en een gezellige, authentieke reactie te geven. Daarnaast kun jij veel ervaring opdoen door bij allerlei organisaties over de vloer te komen. Het is mogelijk om in loondienst en als zzp’er te werken bij Frenq. Bekijk de mogelijkheden als zzp’er op de zzp-pagina. Bij Frenq is altijd genoeg te beleven, welkom bij jouw nieuwe werkavontuur.

Jouw inzet

Door de inzet van jou als Verzorgende IG of Verpleegkundige kunnen de cliënten nog thuis blijven wonen. Samen met al jouw collega’s zorg je ervoor dat je de cliënten geholpen worden waar nodig en jij stimuleert de zelfredzaamheid zo lang mogelijk. Inmiddels heb jij het haarfijn door wanneer iemand uit een stukje gemak geholpen wil worden. Op een rustige wijze weet jij deze cliënt te prikkelen om dingen alsnog zelf te doen, soms nog voordat ze het in de gaten hebben. Dit is dan ook één van jouw kwaliteiten.

Frenq is vernieuwend

Het vernieuwende aan Frenq is dat onze medewerkers niet elke dag exact hetzelfde doen. Wij kunnen gezien wij een uitzendbureau zijn, onze medewerkers variërend werk aanbieden. Of je nou de hele week wil werken of  naast je studie/gezin een klein aantal uur zou willen werken, alles is bespreekbaar. Wij werken met diverse contracten, zo kun je kiezen voor een nul urencontract of een contract op basis van uren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de vacatures!

Wij staan klaar voor jou

Leuk dat je onze website bekijkt! Mijn naam is Jacoline. Bij mij kun je terecht voor alle vragen omtrent de zorg. Samen maken wij jouw ideale baan werkelijkheid!

Als verzorgende IG heb je te maken met oudere mensen. Zij hebben persoonlijke begeleiding en ondersteuning nodig. Naast het opstaan, wassen, aankleden en het begeleiden van de maaltijden, voer je bij sommige opdrachtgevers van ons als verzorgende IG ook verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. (Alleen bij bevoegdheid) Daarnaast geef je voorlichting en advies.

Jouw uiteindelijke doel:

De kwaliteit van leven van jouw cliënten

Jouw uiteindelijke doel: de kwaliteit van leven van jouw cliënten bevorderen door een positieve mindset en het aanmoedigen van de zelfredzaamheid. Je krijg veel waardering voor jouw werk en tegelijkertijd krijg je bij Frenq de mogelijkheid om zelf jouw uren te bepalen. Ideaal om te combineren met een gezin, een andere baan of studie.

Ben je verpleegkundige? Dan heb je minder te maken met de ADL-behoeften van de cliënt en wordt er vooral gevraagd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren en met een helikopterview naar de cliënten en hun zorgvraag te kunnen bekijken.

De specifieke werkzaamheden kunnen wat uiteenlopen omdat elke organisatie haar eigen beleid en zorgaanbod hanteert.

Een leaseauto én een contract?

Bij Frenq krijg je de mogelijkheid om een leaseauto te rijden naast je contract. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! 

Bekijk de mogelijkheden op de pagina over de leaseauto of vind direct een passende vacature!

Bekijk hier de vacatures!