B – zorgpagina

Sta jij aan het begin in je zorgcarrière of ben je al een ervaren zorgprofessional op zoek naar de volgende opdracht? Frenq kan je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen werkgevers in de zorg. Bekijk bij welke sector jij aan de slag kan:

Aan de slag als zorgmedewerker

In loondienst of als zzp’er; bij Frenq is altijd plek voor jou!

In loondienst

Werk bij Frenq in loondienst. Het voordeel als je in loondienst werkt is dat je verzekerd bent van een vast salaris, je bent deel van een team en je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent de medewerkers van Frenq en wij kennen jou. Je bent vast onderdeel van ons enthousiast team, dat maakt het samenwerken het allerleukst.

Zzp'er

Zoek je naar een betrouwbare en betrokken opdrachtgever? Dan ben je als zpp’er van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Wij willen jou maximaal ondersteunen door je te helpen met moeilijke zaken.

Meer weten over onze persoonlijke bemiddeling en de samenwerking als zzp’er met Frenq?

Diploma check!

Zeker weten of je wel via Frenq kan starten? Wij helpen je graag verder!

Op zoek naar zorgpersoneel?

Frenq personeelsdiensten in de kinderopvang en de zorg en welzijn - Arnhemseweg 84, 3832 GN Leusden - 030 2089 204 - werving@frenq.nl - planning@frenq.nl - www.frenq.nl

Frenq snapt als geen ander dat u als zorgorganisatie alleen professionele, betrokken en zorgzame pedagogische medewerkers bij u in dienst wilt.

Frenq is betrokken en persoonlijk, door deze aanpak leren wij uw organisatie en de wensen die u heeft goed kennen. In plaats van zakenpartners, creëren wij liever een samenwerkingsrelatie die voor iedereen gunstig uitpakt.

Let's meet!

We leren je graag kennen, kom je langs onze boerderij voor een kop koffie of thee?