Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Pedagogisch medewerkers voor kinderopvangorganisaties

Header Opdrachtgevers

Betrokken, professionele en zorgzame medewerkers voor uw kinderopvang, zorginstelling of school?

Elke dag helpen wij organisaties in de kinderopvang, de zorg en het onderwijs bij de invulling van diensten en vacatures door middel van uitzenden, detacheren, werving & selectie. Geen complexiteit bij Frenq! Snel en goed lossen wij personele uitdagingen op met goed gekwalificeerde medewerkers.

Deze organisaties werken al met Frenq

Prettig werken

Als geen ander weet Frenq hoe belangrijk persoonlijk contact is.  Op die manier leren wij uw organisatie en wensen goed kennen en kunnen we meedenken over oplossingen. Klantgericht werken is voor ons team vanzelfsprekend. U heeft bijvoorbeeld vaste contactpersonen die altijd voor u klaarstaan. We plannen slim en vooruit, waardoor vaste pedagogisch medewerkers op de groep mogelijk zijn. Niet voor niets werken kinderopvangorganisaties al jaren met ons samen. 

vreugde
Job search

Zorgvuldige selectie van pedagogisch medewerkers

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat onze pedagogisch medewerkers ervaring hebben met het werken in de kinderopvang én dat zij over de juiste diploma’s beschikken. Betrouwbare medewerkers die met passie en plezier gelijk meedraaien op de groep. Probleem opgelost.

We gaan niet over één nacht ijs. Een nieuwe medewerker hebben we door meerdere gesprekken goed leren kennen. Het dossier is gecontroleerd, referenties zijn gecheckt en natuurlijk is de registratie in het personenregister op orde. Zo maken we matches, 100% goed en betrouwbaar.

Authentiek en eigentijds

Frenq is uniek door haar authentieke karakter. We geloven dat pedagogisch medewerkers het best tot hun recht komen wanneer zij zichzelf kunnen zijn. Hierdoor vertrouwen onze medewerkers op hun kwaliteiten en inzichten, waardoor er professioneel en met aandacht wordt gewerkt.

Plan gelijk uw afspraak of bel om de mogelijkheden te bespreken!