B – Over Frenq

Monique van Dooren - algemeen directeur

"Frenq is het meest betrokken en persoonlijke bureau in de kinderopvang en de zorg!

Elke dag helpen wij kinderopvang- en zorgorganisaties bij de invulling van diensten en vacatures, daarbij zorgen wij voor een fijne werkplek voor onze medewerkers. Ons doel: meehelpen met het personeelstekort in de kinderopvang en de zorg, dat is waar we ons elke dag voor inzetten.”

Ontstaansgeschiedenis

Het concept van Frenq is aan de keukentafel in huize Veldman ontstaan. De vrouw van Eddy is al jaren werkzaam als pedagogisch medewerker, zij stelde vast dat de kwaliteit van de gemiddelde uitzendkrachten in de branche beter kon. Met de werkervaring in de dienstverlening borrelde in Eddy een idee om een bureau te starten. Met enthousiasme haakte Willem met zijn ervaring in de uitzendbranche en HR in.

In 2016 werd het bureau speciaal voor de kinderopvang opgezet. Frenq helpt sindsdien kinderopvangorganisaties met de inzet van flexibele, professionele pedagogische medewerkers. Met succes, inmiddels zijn vele grote en kleine kinderopvangorganisaties klant van Frenq en hebben we een fantastische groep pedagogisch medewerkers in dienst die iedere dag voor onze klanten klaarstaan.

Frenq's visie

Nu, hebben we een nieuwe kapitein aan het stuur. Monique is de nieuwe algemene directeur van Frenq, door haar achtergrond in de zorgbemiddeling hebben we een nieuwe koers: Niet alleen de werving van pedagogische medewerkers bevorderen, maar ook die van zorgwerkers. Hiermee willen we een steentje bijdragen aan een hoogwaardige en flexibele zorg- en welzijnssector. We vertellen je graag meer over onze bemiddeling in de zorg!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Wat kan Frenq betekenen?

Flexkracht / zzp

Inmiddels zijn vele grote en kleine kinderopvang- en zorgorganisaties klant van Frenq, daardoor kunnen we je tal diensten aanbieden. Eerst leren we je kennen, zodat we weten wat jij belangrijk vindt in je werk en wie je bent als persoon. Met die informatie zoeken we naar de perfecte plek voor jou, zodat jij alleen nog hoeft te doen waar je goed in bent: met kinderen werken!

Opdrachtgevers

Wij snappen het als geen ander! Vaste contactpersonen die altijd klaarstaan en jouw organisatie goed kennen. We plannen slim en vooruit, waardoor medewerkers voor langere periodes inzetten mogelijk is.

Frenq heeft een fantastische groep medewerkers in dienst die iedere dag voor onze klanten klaarstaan. Is jouw organisatie op zoek naar medewerkers? We helpen je graag!

Waar frenq voor staat

Betrouwbaar

oplossingsgericht

Vriendelijk

Wij-concept

#teamFrenq

Ontmoet hier ons gedreven en enthousiaste team!
Samen zorgen we ervoor dat Frenq persoonlijk, betrokken en deskundig is.

Monique

Directie

Sherayda

Werving / Stagiaire

Francesca

Planning

Dyanthe

Werving

Marjoleine

HR / Werving

Bente

Design / Marketing

Maryam

Planning / Stagiaire