B – Ouderenzorg

Ligt jouw hart bij het helpen van ouderen?

Het werken in een verpleeghuis en de ouderenzorg is ontzettend waardevol. Onze medewerkers zetten zich elke dag weer met liefde en daadkracht in voor deze mensen. 

Een werkdag in de ouderenzorg

Jouw hart ligt in de zorg

Al onze medewerkers hebben een hart voor ouderen. Het lijkt in eerste instantie vaak dat het om de fysieke zorg gaat, maar zijn de ouderen het allermeest geholpen met de persoonlijke aandacht. Het draait er om gezien en gehoord te worden.

Dit weet jij maar al te goed! Op je werk maak jij tijd om een kopje koffie te drinken met de cliënten en aandachtig naar hun verhalen te luisteren.

Takkenpakket

Als verzorgende IG heb je te maken met oudere mensen. Zij hebben persoonlijke begeleiding en ondersteuning nodig. Naast het opstaan, wassen en aankleden, voer je bij sommige klanten van ons ook verpleegtechnische handelingen uit. Het geven van een injectie of het verzorgen van katheters (alleen bij bevoegdheid). Dit gaat samen met het geven van voorlichting en advies. Samen met je collega’s stel je een zorgplan op en helpt elkaar met uitvoeren. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Jouw uiteindelijke doel: de kwaliteit van level van jouw cliënten bevorderen, dit realiseer je door een positieve mindset en het aanmoedigen van de zelfredzaamheid.

Ideaal voor jouw situatie

Ben je verpleegkundige? Dan heb je minder te maken met de ADL-behoeften van de cliënt en wordt vooral gevraagd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen omdat elke organisatie haar eigen beleid en zorgaanbod heeft.

Bij Frenq word je gewaardeerd om het werk dat je doet en krijg je de kans zelf te bepalen hoe je jouw werk invult. Doordat je bij verschillende zorginstellingen kom je in aanraking met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak. Ideaal om te combineren met een gezin of studie. Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met de werving van Frenq.

Even wat voordelen op een rij...

Genoeg diensten

Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe jij je diensten invult. We helpen je mee aan de perfecte combinatie diensten. We werken met een handige app waardoor jij altijd het overzicht hebt.

Contractmogelijkheden

Je kunt bij Frenq als uitzendkracht met vast urencontract of als zpp’er aan de slag. Samen met Frenq kijken we welk contract het beste bij jou past.

Persoonlijk contact

Elke werkdag staan we vanaf 7:00 tot 17:00 voor je klaar! Je kunt ons altijd bellen (030 – 2080 204) of een berichtje sturen via WhatsApp (06 – 153 784 66). 

Afwisseling

Je gaat bij verschillende zorginstellingen aan het werk, waardoor je tijdens het werk in aanraking komt met ouderen met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak.

Aan de slag in de zorg

In loondienst of als zzp’er; bij Frenq is altijd plek voor jou!

In loondienst

Werk bij Frenq in loondienst. Het voordeel als je in loondienst werkt is dat je verzekerd bent van een vast salaris, je bent deel van een team en je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent de medewerkers van Frenq en wij kennen jou. Je bent vast onderdeel van ons enthousiast team, dat maakt het samenwerken het allerleukst.

Zzp'er

Zoek je naar een betrouwbare en betrokken opdrachtgever? Dan ben je als zpp’er van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Wij willen jou maximaal ondersteunen door je te helpen met moeilijke zaken.

Meer weten over onze persoonlijke bemiddeling en de samenwerking als zzp’er met Frenq?

Let's meet!

We leren je graag kennen, kom je langs onze boerderij voor een kop koffie of thee?