Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Ouderenzorg

Frenq voor de Ouderenzorg

Verpleeg en ouderenzorg

Het werken in een verpleeghuis en de ouderenzorg is ontzettend waardevol. De mensen hebben hulp nodig en kunnen bepaalde dingen niet meer zelf. Onze collega’s zetten zich met liefde en daadkracht in voor deze mensen. Wij geloven dat door jezelf te verplaatsen in de schoenen van een ander, dit je de inzichten geeft die je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen.

Hoe zou jij zelf later verzorgd willen worden? Die zorg geeft ons personeel aan al haar cliënten. We kijken verder dan de zorgvraag, verder dan de beperking. Hoewel de zorgvraag de hoofdtaak is voor ons, is de uiterlijke hoofdtaak richting de cliënt om hen mentaal en emotioneel positief te stimuleren, naar hun verhalen luisteren en met enthousiasme het leven zo waardevol mogelijk laten zijn. Het inspireren om dingen te ondernemen die ze nog wel kunnen doen en met ze mee te genieten van een kopje koffie en een lekkere koek die ze vol blijdschap aanbieden.

Samen voor jou

Wanneer mensen niet meer thuis kunnen wonen en de zorgvraag veranderd, kan het zijn dat ze in een verpleging of verzorgingshuis terecht komen. Als onderdeel van team Frenq zul je bij verschillende zorginstellingen aan het werk gaan en kom je in aanraking met verschillende mensen en dus zorgvragen. Werken in team Frenq laat je niet alleen groeien in jouw eigen vak, maar ook geeft het je de nodige afwisseling, uitdaging en ben jij het frisse gezicht voor de cliënten.

In je werk staat centraal dat je elke bewoner/cliënt tijdens de verzorging ondersteunt op de vlakken waarop deze dat zelf niet kan. Je stelt samen met het zorgteam een zorgplan op en voert dat gezamenlijk uit. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Zien en gezien worden

Als eerste leer je mij kennen, ik help je door het sollicitatieproces heen. Mijn naam is Jacoline. Bij mij kun je terecht voor alle vragen omtrent de zorg. Samen maken wij jouw ideale baan werkelijkheid!

Binnen de ouderenzorg sta jij klaar voor de cliënten met ouderdom, revaliderenden en met andere hulpvragen/zorgvragen. Zo is de ene cliënt dementerend en de ander ziek of heeft een handicap. Aan jou is de taak voor ieder individu de juiste zorg te bieden. Hierbij gaat de zorg een stapje verder dan alleen verzorgen. Jij ziet de cliënt en zijn/haar behoeftes en weet hierop in te spelen. Dat kan zijn van de favoriete muziek van vroeger afspelen tot een wandeling langs de bloementuin. Door jou heeft de cliënt een fijne dag gehad om misschien wel nooit te vergeten!;)

Verpleegkundige

Ben je verpleegkundige? Dan heb je minder te maken met de ADL-behoeften van de cliënt en wordt er vooral gevraagd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren en met een helikopterview naar de cliënten en hun zorgvraag te kunnen kijken. De specifieke werkzaamheden kunnen wat uiteenlopen omdat elke opdrachtgever haar eigen beleid en zorgaanbod hanteert. Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met de afdeling werving van Frenq.

Een leaseauto én een contract?

Bij Frenq krijg je de mogelijkheid om een leaseauto te rijden naast je contract. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! 

Bekijk de mogelijkheden op de pagina over de leaseauto of vind direct een passende vacature!

Bekijk hier de vacatures!