Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Waardevolle aanvulling voor elke organisatie

Op zoek naar een kwalitatief sterk, gedreven en zorgdragend personeel op uitzendbasis? Dit is één van de diensten die Frenq aan haar klanten biedt. Door onze secure selectie van gedreven medewerkers, kunnen wij in vol vertrouwen zeggen dat Frenq een waardevolle aanvulling is voor elke organisatie binnen de Kinderopvang, VVT en Jeugdzorg.

Elke dag helpen wij organisaties in de Kinderopvang, VVT en jeugdzorg bij de invulling van diensten en vacatures door middel van uitzenden, detacheren, werving & selectie. Geen complexiteit bij Frenq! Alle voorwaarden worden doorgesproken en vastgelegd. Wanneer nodig staan wij direct voor u klaar.

Authentiek en eigentijds

Frenq is uniek door haar authentieke karakter. We geloven dat mensen het best tot hun recht komen wanneer de werkdruk laag ligt en iedereen zichzelf kan zijn. Hierdoor vertrouwen onze medewerkers op hun kwaliteiten en inzicht, waardoor er zorgvuldig en accuraat gewerkt wordt.

Zorgvuldige selectie

Door onze zorgvuldige selectie weet u zeker dat alle collega’s van de juiste diploma’s en/of kwalificeringen is voorzien zoals BIG en/of SKJ registraties. Wij stemmen onze collega’s optimaal af op uw zorgvraag.

De dienstverlening die Frenq levert is werving en selectie, detachering en uitzending binnen de Kinderopvang, VVT en Jeugdzorg. Plan gelijk uw afspraak hier in of bel even met onze planning om de mogelijkheden te bespreken! 

 

We helpen u graag verder