Met passie aan het werk in de kinderopvang

Frenq voor de kinderopvang

De kinderopvang is één van de specialiteiten van Frenq! Door onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren, detacheren en uitzenden van personeel, zijn wij een betrouwbare en kundige organisatie om voor en mee te werken!

Zoals je zelf inmiddels al ervaren hebt is de kinderopvang een dynamische wereld! Bij Frenq kunnen pedagogische talenten tot hun recht komen. 

“Op een winterse dag maak je het gezellig binnen en wanneer het programma aangeeft om naar buiten te gaan, dan kleed jij de kinderen goed aan en ga je even een frisse neus halen. Je laat de kinderen hun gang gaan met spelen en zelf speel jij gezellig met hen mee. Je observeert de kinderen en grijpt in wanneer dit nodig is. Eenmaal weer binnen gekomen is het tijd voor een fruitmoment. Je ondersteund de vaste medewerker van de groep waar nodig en neemt zelf ook even een wat te drinken. Een leuke knutselactiviteit daarna of juist zingen en dansen, daar moeten ze nou net jou voor hebben! Het geeft jou voldoening om de kinderen hiermee te vermaken.”

Jouw unieke inbreng

Je bent op onze kinderopvang pagina beland. Welkom! Mijn naam is Jacoline en ik ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van pedagogische toppers. Je kunt bij mij terecht met al jouw vragen rondom de kinderopvang.

Jouw unieke inbreng is wat jou onderscheidend maakt in jouw werk. Daarmee kun jij bijdragen aan een gezellige en leerzame dag voor de kinderen. Misschien ben je de lolbroek, de grappenmaker en weet jij kinderen altijd weer aan het lachen te maken of je bent juist de altijd goedgemutste, maar rustige voorlees juf/meester op de groep. Wat maakt jou uniek? Vaak heb je dit zelf niet eens door, vraag het eens aan je omgeving en deel dit op je sollicitatiegesprek!

Een leaseauto én een contract?

Bij Frenq krijg je de mogelijkheid om een leaseauto te rijden naast je contract. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! 

Bekijk de mogelijkheden op de pagina over de leaseauto of vind direct een passende vacature!

Werkdag in de kinderopvang bij Frenq!

Je gaat bij een tal van onze opdrachtgevers aan de slag op verschillende groepen. Van de babygroep tot aan een horizontale groep, je kunt alles tegenkomen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om werken op het KDV te combineren met werken op de BSO. Wat er vooral van je verwacht wordt is een respectvolle, deskundige en enthousiaste houding richting ouders, kind en collega. 

Je bent op de babygroep druk bezig met de verzorging, het ritme en regelmaat voor het kindje. Op de groep van de peuters ben je vooral druk met het stimuleren van de ontwikkeling door middel van activiteiten, boekjes voorlezen en samen zingen. Jij biedt de kinderen stabiliteit en daarmee een veilige omgeving om te kunnen ontwikkelen. De belangen en het welzijn van de kinderen staat voorop, dit is voor jou vanzelfsprekend. 

Aanpassen aan de organisatie waar je die dag voor werkt en de methode die zij hanteren is voor jou gemakkelijk. Je bent ervaren en kunt je gemakkelijk afstemmen op jouw collega’s, de vaste medewerker op de groep en de kinderen. Je stimuleert de kinderen om mee te doen met activiteiten en wanneer het tijd is voor een middagdutje dan stop jij de kinderen rustig toe. Wanneer de ouders/verzorgers van de kinderen aan het einde van de dag weer langskomen om ze op te halen, weet jij een goede overdracht te doen wanneer dit nodig is.

Natuurlijk willen wij van jou horen wat jou onderscheidend maakt als pedagogisch medewerker. Wat maakt jou uniek? Leuk om over na te denken voordat jij met onze recruiter in gesprek gaat. Vraag dit eens aan jouw omgeving en deel dit op het sollicitatiegesprek.

Frenq is vernieuwend

Het vernieuwende aan Frenq is dat onze medewerkers niet elke dag exact hetzelfde doen. Wij kunnen gezien wij een uitzendbureau zijn, onze medewerkers variërend werk aanbieden. Of je nou de hele week wil werken of  naast je studie/gezin een klein aantal uur zou willen werken, alles is bespreekbaar. Wij werken met diverse contracten, zo kun je kiezen voor een nul urencontract of een contract op basis van uren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de vacatures!

Bekijk hier de vacatures!