Jeugdzorg

Frenq voor de Jeugdzorg

Onze collega’s in de Jeugdzorg hebben oog voor de mens. Ze kijken verder dan de buitenkant en weten door ervaring, empathisch vermogen en doormiddel van persoonlijke grenzen te stellen, een sterke cliënt-relatie op te bouwen. Herken jij je in deze kwaliteiten? Ons team staat open voor uitbreiding!

We werken onder andere met jeugdzorgwerkers, sociaal pedagogisch hulpverleners en verpleegkundigen. De werkzaamheden binnen de functies verschillen per opdrachtgever en worden altijd omschreven in de vacature. Staat jouw ideale vacature niet op de website? Stuur een open sollicitatie via het contact formulier om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Werken in de jeugdzorg

Als zorgprofessional bij Frenq kun je op allerlei verschillende afdelingen en binnen diverse organisaties worden ingezet. Dat kan als jeugdzorgwerker, maar ook als maatschappelijk werker of als sociaal pedagogisch hulpverlener. Het kan voorkomen dat je hulp biedt voor kinderen binnen het autistisch spectrum of je kunt worden ingezet voor en bij mensen met een ontwikkelingsachterstand en/of een psychiatrische beperking. Ben jij verpleegkundige en wil jij de switch maken van ziekenhuis naar jeugd? Neem dan contact met ons op om samen te kijken naar naar een passende baan voor jou. De jeugdzorg is een breed vakgebied en dat biedt onze collega’s ruime werkmogelijkheden en dé afwisseling die zij zoeken!

Passend voor jou

Als eerste leer je mij kennen, ik help je door het sollicitatieproces heen. Mijn naam is Jacoline. Bij mij kun je terecht voor alle vragen omtrent de zorg. Samen maken wij jouw ideale baan werkelijkheid!

Werken in de jeugdzorg, dat is nogal breed. Wat houdt dat precies in? Bij ons kun je aan de slag als Jeugdzorgwerker A /tm D, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Ambulant Begeleider en Verpleegkundige. Daarnaast zijn er een hele hoop andere opleidingen binnen de jeugdzorg waarmee jij ook zeker aan de slag kunt. Wil jij jouw bijdrage leveren in de jeugdzorg, maar staat er een andere functie open dan waar jij in opgeleidt bent? Doe een open sollicitatie naar werving@frenq.nlen wij gaan samen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Hoe werkt Frenq?

We hebben goed contact met de opdrachtgevers van de zorgvrager. Van tevoren zien wij erop toe dat alles wat nodig is om de werkdag goed te laten verlopen geregeld is. Hierbij valt te denken aan de overdracht vanuit de opdrachtgever richting ons, maar ook jouw eerste aanspreekpunt bij calamiteiten of een gesprek/overdracht van de cliënt middels een rapportage.

Open sollicitatie

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen, wij gaan dan in overleg met de opdrachtgevers om in kaart te brengen of jij de juiste kandidaat zou kunnen zijn.

Een leaseauto én een contract?

Bij Frenq krijg je de mogelijkheid om een leaseauto te rijden naast je contract. Daarmee rijd jij snel, veilig en comfortabel naar welke dienst dan ook! 

Bekijk de mogelijkheden op de pagina over de leaseauto of vind direct een passende vacature!

Bekijk hier de vacatures!