B – Ziekenhuizen

Patiënten helpen in het ziekenhuis is jouw roeping

Denk jij na om te gaan werken in geestelijke gezondheidszorg? In de GGZ verleen je zorg op het gebied van geestelijke gezondheid voor zowel jongeren, volwassenen en ouderen. Iedere cliënt is anders en heeft specifieke zorg nodig.

Een werkdag in het ziekenhuis

Jouw hart ligt in de zorg

Al onze medewerkers hebben een hart voor de zorg. In een ziekenhuis komen zieken en gewonde mensen voor professionele gezondheidszorg. Dit gebeurt door artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen.

In het ziekenhuis kom je veel verschillende zorgvragen tegen. Dit weet jij maar al te goed en werkt op een manier iedere cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen.  

Takkenpakket

Binnen het ziekenhuis ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van de patiënten. Ook assisteert je een arts bij zijn en haar dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je ook aanspreekpunt voor patiënten en familie tijdens een opname. Op een sociaal gebied ondersteun en begeleid je de patiënten zo goed mogelijk.

Je bent verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de patiënt. Dit kunnen medische handelingen zijn, zoals bloedprikken, bloeddruk meten, infuus inbrengen en medicijnen toedienen. Maar ook alledaagse handelingen zoals, wassen, aankleden, opstaan en eten. Je volg het opgestelde zorgplan samen met je collega’s en ben je bezig met het observeren, signaleren en rapporteren van zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties.

Ideaal voor jouw situatie

Bij Frenq word je gewaardeerd om het werk dat je doet en krijg je de kans zelf te bepalen hoe je jouw werk invult. Doordat je bij verschillende zorginstellingen kom je in aanraking met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak. Ideaal om te combineren met een gezin of studie. Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met de werving van Frenq.

Even wat voordelen op een rij...

Genoeg diensten

Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe jij je diensten invult. We helpen je mee aan de perfecte combinatie diensten. We werken met een handige app waardoor jij altijd het overzicht hebt.

Contractmogelijkheden

Je kunt bij Frenq als uitzendkracht met vast urencontract of als zpp’er aan de slag. Samen met Frenq kijken we welk contract het beste bij jou past.

Persoonlijk contact

Elke werkdag staan we vanaf 7:00 tot 17:00 voor je klaar! Je kunt ons altijd bellen (030 – 2080 204) of een berichtje sturen via WhatsApp (06 – 153 784 66). 

Afwisseling

Je gaat bij verschillende zorginstellingen aan het werk, waardoor je tijdens het werk in aanraking komt met ouderen met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak.

Aan de slag als zorgmedewerker

In loondienst of als zzp’er; bij Frenq is altijd plek voor jou!

In loondienst

Werk bij Frenq in loondienst. Het voordeel als je in loondienst werkt is dat je verzekerd bent van een vast salaris, je bent deel van een team en je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent de medewerkers van Frenq en wij kennen jou. Je bent vast onderdeel van ons enthousiast team, dat maakt het samenwerken het allerleukst.

Zzp'er

Zoek je naar een betrouwbare en betrokken opdrachtgever? Dan ben je als zpp’er van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Wij willen jou maximaal ondersteunen door je te helpen met moeilijke zaken.

Meer weten over onze persoonlijke bemiddeling en de samenwerking als zzp’er met Frenq?

Let's meet!

We leren je graag kennen, kom je langs onze boerderij voor een kop koffie of thee?