Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

B – Thuiszorg

Zorg jij het liefst voor mensen in huis?

Het voordeel bij Frenq, is dat je telkens andere mensen en andere zorgvragen tegenkomt. Dit houdt jouw werk niet alleen leuk, daarnaast kun jij veel ervaring opdoen door bij allerlei organisaties te werken.

Een werkdag in de thuiszorg

Jouw hart ligt in de zorg

Al onze medewerkers hebben een hart voor de zorg. In de thuiszorg lijkt in eerste instantie vaak dat het om de fysieke zorg gaat, maar zijn de cliënten het allermeest geholpen met de persoonlijke aandacht. Het draait er om gezien en gehoord te worden.

Dit weet jij maar al te goed! Tijdens je werk stel je oprechte vragen en luister aandachtig je naar hun antwoorden.

Frenq personeelsdiensten in de kinderopvang en de zorg en welzijn - Arnhemseweg 84, 3832 GN Leusden - 030 2089 204 - werving@frenq.nl - planning@frenq.nl - www.frenq.nl

Takkenpakket

Als verzorgende IG kom je bij mensen thuis om hun verpleging, persoonlijke begeleiding huishoudelijke hulp te geven. Hulp bij het douchen, opstaan uit bed en voeding toedienen. Ook is er huishoudelijke hulp mogelijk, de bewoner heeft een handje nodig bij het schoonmaken, opruimen, koken en de was doen. Jouw uiteindelijke doel: de kwaliteit van level van jouw cliënten bevorderen, dit realiseer je door een positieve mindset en het aanmoedigen van de zelfredzaamheid.

Ben je verpleegkundige? Dan kan je naast de persoonlijke verzorging bij sommige cliënten ook verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Het geven van een injectie of het verzorgen van katheters (alleen bij bevoegdheid). Dit gaat samen met het geven van voorlichting en advies.

Ideaal voor jouw situatie

Bij Frenq word je gewaardeerd om het werk dat je doet en krijg je de kans zelf te bepalen hoe je jouw werk invult. Doordat je bij verschillende zorginstellingen kom je in aanraking met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak. Ideaal om te combineren met een gezin of studie. Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met de werving van Frenq.

Even wat voordelen op een rij...

Genoeg diensten

Neem de touwtjes in handen en bepaal zelf hoe jij je diensten invult. We helpen je mee aan de perfecte combinatie diensten. We werken met een handige app waardoor jij altijd het overzicht hebt.

Contractmogelijkheden

Je kunt bij Frenq als uitzendkracht met vast urencontract of als zpp’er aan de slag. Samen met Frenq kijken we welk contract het beste bij jou past.

Persoonlijk contact

Elke werkdag staan we vanaf 7:00 tot 17:00 voor je klaar! Je kunt ons altijd bellen (030 – 2080 204) of een berichtje sturen via WhatsApp (06 – 153 784 66). 

Afwisseling

Je gaat bij verschillende zorginstellingen aan het werk, waardoor je tijdens het werk in aanraking komt met ouderen met verschillende zorgvragen. Dit geeft je de mogelijkheid te groeien in jouw eigen vak.

Aan de slag als zorgmedewerker

In loondienst of als zzp’er; bij Frenq is altijd plek voor jou!

In loondienst

Werk bij Frenq in loondienst. Het voordeel als je in loondienst werkt is dat je verzekerd bent van een vast salaris, je bent deel van een team en je bouwt vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel.

Je kent de medewerkers van Frenq en wij kennen jou. Je bent vast onderdeel van ons enthousiast team, dat maakt het samenwerken het allerleukst.

Zzp'er

Zoek je naar een betrouwbare en betrokken opdrachtgever? Dan ben je als zpp’er van harte welkom bij Frenq. We zorgen voor een fijne samenwerking en hebben veel diensten voor je beschikbaar. Wij willen jou maximaal ondersteunen door je te helpen met moeilijke zaken.

Meer weten over onze persoonlijke bemiddeling en de samenwerking als zzp’er met Frenq?

Let's meet!

We leren je graag kennen, kom je langs onze boerderij voor een kop koffie of thee?