Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

B – sector kinderopvang

Werken in de kinderopvang

Uitzendkracht of ZZP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? Ben jij al pedagogisch medewerker of ben je aan het studeren om er eentje te worden? Kom dan werken in de kinderopvang via Frenq. Schrijf je in en samen plannen we jouw rooster in!

Wat staat je te wachten?

Als professional in de kinderopvang zorg jij ervoor dat de kinderen een veilig plek ervaren om zichzelf te kunnen uiten. Jij begrijpt dat elk kind anders is en speelt hierop in. Dat vereist een hele hoop geduld, empathie en creativiteit. Tijdens je werk in de kinderopvang organiseer je leuke en leerzame activiteiten, maar ben je ook bereid de mindere leuke dingen te doen.

Direct aan de slag als uitzendkracht of zzp’er in de kinderopvang.

Via Frenq kun je in de kinderopvang werken als pedagogisch medewerker in een kinderdagverblijf (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO). Wij werken samen met veel verschillende kinderopvangorganisaties gecentreerd in midden Nederland. Bepaal zelf wanneer en waar je werkt. Bij Frenq kun kiezen om jezelf in te schrijven als uitzendkracht of als zzp’er. Als zzp’er hanteer je een uurtarief.

Schrijf je snel in en ga snel aan de slag in de kinderopvang als zzp’er of uitzendkracht!

Wij verwachten van jou:

1. Een diploma dat je kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker voor dagopvang KDV en buitenschoolse opvang BSO. Doe voor de zekerheid een diplomacheck op kinderopvangtotaal.nl.

2. Een inschrijving in het personenregister kinderopvang.

3. Dat je een enthousiast, betrouwbaar, communicatief en verantwoordelijk individu bent.

Wat kan Frenq jou bieden:

Bemiddelen in de kinderopvang is de specialiteit van Frenq! Door onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren, detacheren en uitzenden van personeel, zijn wij een betrouwbare en kundige organisatie om voor en mee te werken!

Als je bij ons komt werken:

 • Zelf de touwtjes in handen
 • Een handige app om zelf je rooster in te plannen
 • Persoonlijk contact
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Diensten bij jou in de buurt
 • Goed salaris / uurtarief

voordelen van Frenq

Voor het kiezen

Is een babygroep echt iets voor jou of werk je liever met oudere kinderen op een BSO? Elke dag een andere locatie of hou je van een langere periode op dezelfde groep? Selecteer jouw diensten op de handige app of laat ons je inplannen!

In de buurt

In de handige app vind je allerlei diensten dichtbij jou thuis. Vervoer nodig? Bij Frenq heb je de mogelijkheid, als het bij je vaste contract past, een auto te leasen.

Persoonlijk contact

Bij Frenq houden we van een persoonlijke aanpak. Bel ons op met al je vragen of zet in de mail jouw beschikbaarheid. We staan altijd voor je klaar en helpen daar waar nodig is. We blijven transparant zodat jij weet waar je aan toe bent.

Schrijf je in bij Frenq!

Na je inschrijving nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek om je beter te leren kennen. Allebei tevreden? Dan wordt je officieel bij ons in het systeem gezet en kan je vrijwel direct aan de slag!

 

  FAQ

  Ja, afhankelijk van je diploma en werkervaring kun je via Frenq in uiteenlopende branches werken. Dit maakt jouw werk afwisselend, leuk en leerzaam!

  Sinds 1 maart 2018 is het verplicht voor iedereen die in de kinderopvang werkt om zich in te schrijven in het Personenregister Kinderopvang. Als je bij Frenq of überhaupt in de kinderopvang wilt werken moet je dus ingeschreven staan.

  Het doel van het register is de veiligheid binnen de kinderopvang bevorderen. Alle medewerkers in de kinderopvang worden middels het register continu gescreend op strafbare feiten binnen de kinderopvang.

  Als je in de kinderopvang werkt als pedagogisch medewerker moet je per 1 januari beschikken over een taalniveau 3F voor mondelinge taalvaardigheid, dat bestaat uit de onderdelen spreken, luisteren en gesprekken voeren.