Kinderopvang, Zorg en Onderwijs

Flexibel werken als uitzendkracht in de kinderopvang!

Site Frenq Personeelsdiensten

Flexibel werken als uitzendkracht in de kinderopvang!

 Hi, jij daar! In deze vacature kom je erachter hoe fijn het is om als uitzendkracht in de kinderopvang via Frenq Personeelsdiensten te werken.

Vind jij het leuk om flexibel aan de slag te gaan in de kinderopvang? Om op verschillende locaties in omgeving Utrecht en Amersfoort te werken? Werken bij Frenq Personeelsdiensten betekent persoonlijke aandacht en maatwerk zodat jij alle aspecten van de kinderopvang kunt gaan ervaren. Zo werk je bij de ene kinderopvangorganisatie met de Gordon methode en bij de andere met de Emmi Pikler methode.

Een kijkje in jouw toekomstige werkdag

Bij aankomst op locatie stel jij jezelf even voor. Met jouw collega’s bespreken jullie de dag en het programma door. Wanneer de kinderen aangeven dat zij niets te doen hebben weet jij als geen ander hoe je ze weer aan het spelen kunt krijgen. Zo verzin je leuke activiteiten met knippen en plakken of juist iets actiefs. Door de dag heen zorg je voor een goede balans tussen rust, eten en drinken, spelen en slapen. Jij vindt het leuk om als pedagogisch medewerker bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Natuurlijk weet jij als geen ander dat de tijd die je krijgt om met de kinderen te spelen weinig is, echter zorg jij ervoor dat de kinderen hier zo min mogelijk van merken en focus jij op de tijd die je wél hebt met ze. Als de kinderen worden opgehaald hebben zij genoeg te vertellen over hun belevenissen van die dag. En jij bent klaar voor een avondje rust om de volgende dag alles opnieuw met enthousiasme en plezier op te pakken.

Wat bieden wij jou?
  • Een 16-36 uur jaarcontract OF een nul urencontract;
  • Een salaris conform cao-kinderopvang schaal 6;
  • Je gaat deel uitmaken van een ontzettend fijn team waar jij altijd terecht kunt;
  • Je doet veel ervaring op doordat je bij verschillende klanten werkt;
  • Op een moment dat jou schikt krijg de mogelijkheid tot het (her)halen van jouw kinder-EHBO.

Jij:
  • Hebt een unieke inbreng;
  • Hebt een hart voor kinderen en hun ontwikkeling;
  • Bezit een geldig diploma voor de kinderopvang;
  • Bent betrouwbaar.

Meer over Frenq

Frenq is een betrokken en betrouwbare bemiddelaar van personeel binnen de kinderopvang, zorg en onderwijs. We houden van een persoonlijke aanpak en leren je graag echt kennen! Dit doen we vanuit onze mooie locatie in Leusden, met een gemotiveerd team dat altijd paraat staat. Weten met wie je belt? Kijk even bij ons team om te zien wie er op het kantoor voor je klaar zitten.

Sluit je aan bij het Frenq team vol met enthousiaste pedagogisch medewerkers! We verwelkomen je graag in ons team.

Vind jij het leuk om flexibel aan de slag te gaan in de kinderopvang in en rondom midden Nederland? Wil jij tot je recht komen door te gaan werken bij Frenq Personeelsdiensten? Solliciteer dan nu door de onderstaande button of rechtstreeks en stuur jouw CV naar werving@frenq.nl.