7 redenen om te gaan flexwerken bij Flexleidster!

7 redenen om te gaan flexwerken bij Flexleidster! Hoe is dat eigenlijk? Werken als Flexleidster in de kinderopvang? We horen dat mensen veel verschillende ideeën hierbij hebben. Als we met hen in gesprek gaan verbazen zij zich wat er bij ons mogelijk is. We merken dat er soms nog een bepaald idee is bij het woord flexwerken; Vandaar dat we middels deze blog jou een beeld willen schetsen als Flexleidster.

Flexwerken bij Flexleidster

Bij ons is flexwerken nét wat anders dan bij de gemiddelde kinderopvang organisatie. Wij kunnen extra voordelen bieden voor onze medewerkers, daarnaast zijn we continu bezig met het optimaliseren van Flexleidster en meedenken met onze collega’s én klanten. Hier komen de 7 redenen om te gaan flexwerken bij Flexleidster!

1.Focus al jouw tijd en aandacht op de kindjes

We hebben regelmatig te horen gekregen dat een ‘standaard’ pedagogisch medewerkster best wat tijd kwijt is aan administratie en voorbereiding voor de dag. Het voor knippen van creatieve opdrachten voor de kinderen en spelletjes verzinnen en maken. Alles kost tijd, de tijd die jij het allerliefst aan de kinderen had willen besteden. Gewoon er zijn. Aandacht voor de kinderen, zoals het hoort. Als Flexleidster ben jij dus puur bezig met de kindjes knuffelen, vermaken, verzorgen en stimuleren in hun ontwikkeling.

2. Alweer een teamoverleg?

Nee hoor, vanaf nu hoef jij niet meer oneindig te vergaderen of een overleg bij te wonen. Jij gaat naar de door jouw gekozen dienst en na de dienst, stap jij weer lekker in de auto. Geen teamoverleg of andere taken, maar lekker naar huis!

3. Méér afwisseling is meer plezier!

Je bent aangenomen, gefeliciteerd! Vanaf vandaag kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app. Je geeft zelf aan wanneer jij wilt werken. De planning kijkt dan naar de dichtstbijzijnde dienst en in overleg word deze vastgezet. De ene dag sta jij in Utrecht op de babygroep en de andere dag weer bij een andere organisatie in Utrecht op een andere groep.

4. Minder plichten!

Doordat jij als Flexleidster werkt binnen veel verschillende (grote) organisaties in Nederland ben jij niet eindverantwoordelijk voor administratie, teamoverleg en/of oudergesprekjes. Jij doet jouw ding en laat alle randzaken liggen voor de vaste medewerker(s). Hierdoor is er meer ruimte en vrijheid voor jezelf. Zodra jouw dag erop zit, dan ben jij niet meer aan het nadenken over het huilende kindje dat je morgen weer ziet, want morgen sta jij weer ergens anders.

5. Lease auto nodig?

Werk jij 28 uur of meer bij ons met een vast contract? Dan krijg jij een lease auto (tegen zeer laag tarief). Hierdoor ben jij mobiel en kun jij gemakkelijk overal aan de slag en in jouw vrije tijd is de auto natuurlijk ook tot jouw beschikking! Wil jij meer weten over de lease auto? Klik dan hier!

6. Zekerheid als Flexleidster!

Bij ons krijg jij zekerheid in jouw baan. Wij hebben altijd genoeg werk. Wil jij werken? Dan krijg jij werk. Het voordeel voor jezelf van een nul-urencontract is dat jij juist flexibeler bent, want wil jij vrij? Dan geef jij op dat jij niet beschikbaar bent. Wij snappen dat je desondanks graag een vast contract wil hebben, daarom is dit ook altijd beschikbaar (na één maand proeftijd). Dan kun jij jouw vakantiedagen in overleg opnemen!

7. Ideaal naast jouw baan, studie en/of gezin

Flexwerken bij ons is ontzettend makkelijk te combineren met alle andere dingen waar jij je mee bezig houdt. We bieden dagdiensten aan op kinderdagverblijven en middagdiensten op de buitenschoolse opvang. Misschien wil jij eindelijk de stap maken om te gaan ondernemen en voor jezelf te beginnen. Hoe fijn is het dat dan jij dit stapsgewijs kunt doen en ernaast komt Flexwerken? Zo heb jij toch inkomsten en ruimte om jouw dromen achterna te gaan.

De één is binnen no-time gewend aan het flexwerken en de ander moet even wennen. Wij zeggen altijd: niet geschoten is altijd mis. Je kunt het altijd komen proberen, al is het maar voor één maand, om te gaan voelen en ervaren of dit bij jou past! Heb jij al eens geflext binnen een bepaalde organisatie? Bij ons is het nét wat anders omdat wij organisatie onafhankelijk zijn. Daardoor krijg jij echte voordelen door te flexwerken. Het kan eventjes wennen zijn om de regels bij verschillende organisaties door te krijgen, maar over het algemeen is er veel overeenkomend. Mocht je iets lastig vinden of ergens niet uitkomen, dan zitten wij altijd klaar op het hoofdkantoor om jou te woord te staan! Samen zijn wij Flexleidster. We willen dat elke collega zich fijn, geholpen en gezien voelt.

Dit waren de 7 redenen om te gaan flexwerken bij Flexleidster!

“Flexleidster is een hele fijne organisatie die goed is voor zijn personeel en er heerst een leuke sfeer waardoor ik met plezier werk voor ze.” (Reactie van onze collega Corrina)

Ben jij enthousiast geworden of wil jij méér weten over de mogelijkheden? Klik dan hier of op de knop hieronder en wij nemen direct contact met je op:

Vind jij het leuk om ons te volgen op sociale media? Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken!

Plaats een reactie