Flexleidster – Leer het team wat beter kennen

Flexleidster stelt zich voor

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gezien voelt. Wij stellen ons graag aan je voor om nog beter over te kunnen brengen dat we echt het leukste team van Nederland zijn. (Knipoog erbij, maar wel waar).

Misschien ben jij al onze collega, dan vinden we het des te leuker dat ook jij onze blog leest! Wil jij graag onze collega worden? Lees dan verder en wellicht tot snel!

Inmiddels bestaan we alweer een heel aantal jaar. Na allerlei veranderingen binnen onze organisatie hebben we 5 nieuwe teamleden mogen toevoegen. We vormen een ontzettend gezellig team en met humor en (veel) plezier werken we dagelijks op het hoofdkantoor in Leusden.

Positief en gezellig team

We staan allemaal positief in het leven, deze positiviteit komt ook weer terug in de werkzaamheden. Door humor op zijn tijd ontstaat er ook altijd weer inspiratie en hierdoor ontstaan de mooiste resultaten. Samen gaan we ervoor, op het hoofdkantoor, maar ook zeker met alle fantastische collega’s die dagelijks flex-diensten draaien bij onze klanten in de kinderopvang en buitenschoolse opvang. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, maar ook gehoord en gezien.

Onze nieuwe teamplayers!

Fijn om een gezicht te hebben bij jouw collega’s op het hoofdkantoor, want zo weet jij met wie je bijvoorbeeld telefonisch contact hebt.

Werken via Flexleidster

Wat wij regelmatig horen is “Flexwerken bij Flexleidster is fantastisch! Al die vervelende taken hoef ik niet meer uit te voeren” – Zo is het! Doordat jij bij ons in dienst treedt ben jij niet meer druk met administratie, oudergesprekjes of een teamoverleg. Jouw energie kan daadwerkelijk naar de kinderen gaan, dat is toch wat je het liefste wil?

Persoonlijk contact

Wij vinden het één van de allerbelangrijkste dingen om persoonlijk contact te hebben met onze collega’s op de werkvloer. We willen graag dat jij je fijn voelt en lekker naar je werk toegaat. Hier denken wij dan ook continu in mee. We vinden wederzijds respect en begrip heel belangrijk. Met al jouw vragen kun je bij ons terecht. Voel je welkom!

Wil jij bij ons komen werken?

Wij voegen graag enthousiaste en positieve pedagogisch medewerkers toe aan het team. Wij matchen continu pmérs aan openstaande diensten bij onze klanten. Er is altijd genoeg werk en zelfs een vast contract is bespreekbaar. Had ik al gezegd dat je met een vastcontract vanaf 28 uur een leaseauto kunt krijgen? Beter dan dit wordt het niet 😉

Bel (030-2080202) of mail gerust jouw contact gegevens naar werving@frenq en zet daarbij jouw vraag neer. We nemen hem spoedig in behandeling en laten je altijd binnen circa 2 werkdagen weten of we verdere stappen ondernemen of niet.

Tof dat je deze blog hebt gelezen! We wensen je een fijne (werk)dag toe.

Plaats een reactie